Produkter og tjenester for de fleste kundegrupper

  • Vurderer og oppgraderer sikringsskap
  • Tilbyr tjenester innen automatisering
  • Assistent Partner leverer til offentlige bygg
  • Lerer til private bygg og bedrifter
  • Tilbyr elektrotjenester til alle kundegrupper
  • Tilbyr hjelpemiddelbrukere tilpassede tjenester

Assistent Partner har tilbud til de fleste kundegrupper. Våre produkter og tjenester passer for kundegrupper innen offentlig og privat virksomhet, både for enkelte hus, leiligheter, større bygningskomplekser, sameier og borettslag.

I menyen til venstre finner du mer informasjon om hvilke tilbud vi har til forskjellige kundegrupper.

Private og offentlige kundegrupper

Assistent Partner har samarbeid med NAV og hjelpemiddelsentraler over hele landet, og lang erfaring med å finne gode løsninger for hjelpemiddelbrukere. Innen offentlige sektor har vi produkter og tjenester som bl.a. adgangskontroll og porttelefoner. Våre erfarne medarbeidere vil gjerne drøfte hvilke løsninger som passer best til den enkelte bruker. Automatisering kan gi en enklere og tryggere hverdag.

Assistent Partner har mange borettslag og sameier som kunder og kan gi råd om hvilke produkter og tjenester som passer best for både store og små boligeiendommer. Vi kan opptre som styrets rådgiver når det gjelder å finne gode løsninger for borettslag og sameier

Vi har mange private bedrifter som kunder, hvor automatisering kan øke både trygghet og gi gode økonomiske løsninger.

Smarthus

For private hus og hjem tilbyr vi smarthus løsninger og alle typer automatisering som kan gjøre hverdagen både tryggere og enklere. Svært mange funksjoner i huset kan automatiseres, og moderne systemer gjør det enkelt å fjernstyre. Våre løsninger kan også sikre god energiøkonomi.

Hva gjør vi?

Planlegge

Serviceavtaler

Elektrikker

Løsninger