• adgangskontroll-assistentpartner
  • Assistent Partner leverer smarthus
  • test2
  • Tilbyr elektrotjenester til alle kundegrupper
  • Tilbyr teknisk eiendomsdrift
  • Assistent Partner leverer til offentlige bygg

Om oss – Assistent Partner

Assistent Partner er en erfaren leverandør av smart løsninger for borettslag, sameier, privathus og offentlige bygg. Vi er spesialister på elektriske låssystemer,  dørautomatikk, adgangskontroll, porttelefon, persienne og markise automatikk, omgivelseskontroll og smarte hus. Vi ble etablert i 1996 og har nå over 20 dyktige montører og servicemedarbeidere. Vi leverer, tilpasser og monterer omgivelseskontroll og automatiserte løsninger for funksjonshemmede gjennom samarbeid med NAV og hjelpemiddelsentraler over hele landet. Vi har egen teknisk driftsavdeling for trygghetsalarmer.

Assistent Partner gjør hverdagen enklere

Vi tilbyr velferdsteknologi og smarte løsninger for å gjøre hverdagen enklere i alle typer hus og leiligheter.

Assistent Partner er en stor leverandør av dørautomatikk, porttelefoner og adgangskontroll til bedrifter, borettslag og sameier, private og offentlige bygg. Vi er registrert elektroinstallatør, autorisert EKOM installatør og KABA låsesmed Partner, og tilbyr alle tjenester som ligger under disse fagområdene.

Offentlige, private og NAV avtale

Blant kundene våre er NAV, hjelpemiddelsentraler, sameier og borettslag, bedrifter, kommuner, skoler, statlige bygg, bedrifter og privathus.

Assistent Partner har avdelinger i Oslo, Buskerud og Østfold. Gjennom samarbeidspartnere leverer vi smarte løsninger over hele landet.

Godkjennelser

Registrert elektroinstallatør

Registrert elektroinstallatør

Autorisert EKOM installatør

Innvilget av
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet

Godkjent lærerbedrift 2016-2021

Godkjent lærerbedrift 2016-22

Denne bedriften er godkjent opplæringsbedrift
og medlem av NHO. Vi satser sammen på
fremtidens arbeidskraft.