Dører

Dør tilpasset ditt behov – god kvalitet til konkurransedyktig priser.

Med fokus på trygge og brukervennlige løsninger.
Assistent Partner leverer dør tilpasset ditt behov, både ytterdør og innerdører. Vi leverer dører i forskjellige materialer, både stål, aluminium og tredør. Vårt kompetente personell har lang erfaring og hjelper deg å finne de løsningene som passer ditt behov best. Vi kan bistå med gode dør – løsninger både for private boliger, borettslags/sameier og offentlige / bedrifts bygg. Vi opererer på hele Østlandet, og har rask responstid. Kontakt oss gjerne for befaring.

Kontakt

Vi utvikler smarte, brukervennlige og sikre løsninger for bygg og boliger. Og vi tar på oss oppdrag i de fleste størrelses ordner. Med oss får du en kompetent sparringspartner, som kan bidra med rådgivning for å finne de beste løsningene.

Vi forhandler og utfører oppdrag på hele Østlandet. Fra Larvik i sør til Halden i øst. For borettslags / sameier, privat boliger og offentlige / bedrifts bygg. Kontakt oss for mer informasjon.

Aluminiumsdør av god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Assistent Partner leverer aluminiumsdør til borettslag/sameier, større bygg (offentlige og private) og private boliger. Vi foretar befaringer, og montasje av dørene. Våre erfarne installatører bistår med veiledning under planlegging på større prosjekter, for å finne de beste løsningene. Dørene kan monteres både som innerdører og utgangsdør. Vi forhandler og monterer dører over hele Østlandet. Ta kontakt for tilbud.

Vi leverer dører av forskjellige typer. Tilpasset ditt behov.

Vi forhandler:

Er du usikker på hva du bør velge? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Montere dør – trygt og effektivt.

Assistent Partner kan montere dører i alle typer bygg. Vi leverer også balkongdør, verandadør og terrassedører. Våre serviceinnstilte installatører har lang erfaring på service og montasje av ulike type dører. Vi har god responstid og hjelper deg trygt og effektiv med gode tilpassede løsninger. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, til døren ferdig montert.

Aluminiumsdør av god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Assistent Partner leverer aluminiumsdør til borettslag/sameier, større bygg (offentlige og private) og private boliger. Vi foretar befaringer, og montasje av dørene. Våre erfarne installatører bistår med veiledning under planlegging på større prosjekter, for å finne de beste løsningene. Dørene kan monteres både som innerdører og utgangsdør. Vi forhandler og monterer dører over hele Østlandet.

Ta kontakt for tilbud.

Ståldør av god kvalitet til konkurransedyktig pris

Assistent Partner leverer ståldører til større bygg (offentlige og bedrift), private boliger/leiligheter og borettslag. Vi gjennomfører fortløpende befaringer, og montering av dørene. Vårt dyktige personell bistår med rådgivning under planlegging på større prosjekter, for å finne de beste løsningene. De kan monteres både som ytterdør og inngangsdør. Assistent Partner tilbyr levering og montasje av ståldør over hele Østlandet.

Kontakt oss for mer informasjon.

Tredør tilpasset ditt behov. Vi leverer og monterer

Vi leverer tredører til nye byggeprosjekter, private boliger og borettslag/sameier. Våre medarbeidere har god responstid på befaringer. Vi tar oss av frakt og montering av dørene. Vårt dyktige personell kan fungere som rådgivere, for å finne de beste løsningene på store og mindre prosjekter. Våre produkter kan monteres både som innedør og utedører. Assistent Partner tilbyr levering og montasje av tredører over hele Østlandet.

Kontakt oss for tilbud eller mer informasjon.