Elbil-lader god kvalitet til konkurransedyktige priser

Elbil lader

Assistent Partner leverer elbil lader til private boliger, borettslag/sameier og bedrifts bygg. Vi betjener hele Østlandet fra Larvik i øst til Halden i vest. Våre kompetente installatører kan bistå med rådgivning for installasjon av elbil lader system i store bygninger som borettslag og offentlige / bedrifts bygninger. Vi tilbyr elbillader til eksisterende bygg og på nye bygg prosjekter.

Kontakt

 

Vi tilbyr elbil lader til alle typer bygg.

Private boliger og leiligheter.

Behov for elbil lader hjemme i privat boliger, øker i takt med andelen el – biler på det norske bil – markedet. Assistent Partner tilbyr levering og montering av elbillader, i private boliger og leiligheter. Våre kompetente installatører har fokus på sikre, brukervennlige og energieffektivt løsninger. Pris på ladestasjon hjemme, vil variere litt med den løsningen du ønsker. Kontakt oss for spesifikt pristilbud.

Elbil lader til borettslag og sameier.

Assistent Partner tilbyr elbil lader til borettslag og sameier. Våre montører kan bistå med råd og veiledning i forkant for å finne de beste løsningene. Sikre, brukervennlige og energieffektive løsninger er viktig ved installasjon av elbil lader, dette er noe vi har lang erfaring med. Pris på ladestasjoner til borettslag vil variere med størrelsen på bygget og de løsningene man ønsker. Kontakt oss for spesifikt pristilbud.

Til private kontor og offentlige bygninger.

Assistent Partner leverer elbil ladere til kontor og bedriftsbygg og offentlige bygninger. Vi finner gode løsninger tilpasset deres behov, både når det gjelder brukervennlighet, sikkerhet og energieffektivitet. Vi bistår gjennom hele prosessen fra befaring, planlegging, levering og installasjon. Kontakt oss for mer informasjon.

Installasjon av elbil lader.

Assistent Partner tilbyr installasjon av elbil lader hjemme i private boliger, i borettslag og andre type bygg (offentlige og bedrifter). Våre installatører har lang erfaring, og sørger for at installasjonen foregår etter korrekte standarder. Både når det gjelder sikkerhet, brukervennlighet og energieffektivitet.

Produktspesifikasjon.

Assistent Partner tilbyr levering og montering av elbil lader i Oslo og på hele Østlandet. Kontakt oss for befaring og mer informasjon.