Registrert elektroinstallatør og autorisert EKOM installatør.

Tilbyr elektrotjenester til alle kundegrupper
Rådgiver ved oppgradering

En rekke typer elektrotjenester

Assistent Partner leverer en rekke typer elektrotjenester og er registrert elektroinstallatør og autorisert EKOM installatør. Vi utfører alt innen elektrotjenester og installasjon i boliger og leiligheter. Assistent Partner er spesialister på smarthus løsninger. Vi gjør også service og vedlikehold på eksisterende anlegg.

Spesialister på oppgradering av sikringsskap

Assistent Partner er spesialist på oppgradering av sikringsskap og tavler til nye, sikre løsninger i både eneboliger, leiligheter og hele borettslag og sameier. Vi kan gi råd til styrer i sameier og borettslag foran oppgraderingsprosjekter. Vi vurderer tilstanden og kan gi tilbud om utskifting og vedlikehold.

Selskapet er godkjent som termografør nivå 1 for å gjøre termografiske målinger av elektriske anlegg.

Assistent Partner utfører også internkontroll for boliger og industri og foretar jordplatemålinger for å fastslå kvaliteten på jordingsanlegg.

Vi har godkjennelse fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap for å reparere elektromedisinsk utstyr.

Vurdering, råd og veiledning

Det finnes mange muligheter for vedlikehold og oppgradering av elektriske anlegg. Våre mer enn 20 montører og servicemedarbeidere har lang erfaring fra offentlig og privat sektor, store og små bygg og anlegg, og kan gi vurdering, råd og veiledning. Ta kontakt for å få forslag.

Spesialist på oppgradering av sikringsskap og tavler

Vurderer og oppgraderer sikringsskap
Tilbyr tjenester innen automatisering