NAV prisforhandlede produkter

NAV prisforhandlede produkter gir en oversikt over de produktene hvor Assistent Partner har en spesiell avtale med NAV. I undermyen ligger det utvalget av produkter som kommer inn under avtalen, slik at de blir lettere å finne. Produktene er delt inn i grupper.

Vi gir råd og veiledning

Hvis du har problemer med å finne riktig produkt, så ta kontakt med Assistent Partner. Vi samarbeider med NAV og hjelpemiddelsentraler over hele landet. Våre erfarne montører og servicemedarbeidere kan gi råd om hvilke løsninger som kan dekke den enkelte brukers behov. Vi har har lang er faring med å sette sammen produkter til løsninger som gjør hverdagen både enklere og tryggere. Gjennom en samtale kan vi diskutere hvilke alternativer som passer best. Kontakt oss.

Stort utvalg av produkter

Blant de produktene vi kan tilby er porttelefoner og adgangskontroll og mange automatiserte løsninger for lys, dører, gardiner og vinduer og andre viktige funksjoner i boligen. Vi har sendere, mottakere og sensorer som kan styre løsninger og automatisere og fjernstyre viktige funksjoner.

Assistent Partner har avtale med NAV