Postkasse med lås – god kvalitet til konkurransedyktige priser.

Postkasse med lås

Assistent Partner leverer postkasse med lås til alle typer bygg. Private boliger, bedriftsbygg og borettslag/sameier. Vi har lang erfaring med postkasselås løsninger, og våre kompetente montører hjelper deg å finne de løsningene som passer ditt behov best. Du kan også bestille produktene direkte fra våre nettsider.

Med Assistent Partner får du alltid:

  • Kvalitets tjenester og produkter.
  • Rask og effektiv respons.
  • Serviceinnstilte og hyggelige medarbeidere
  • God oppfølging.
  • Konkurransedyktige priser.

Vi dekker hele Østlandet, og kan betjene deg raskt og effektivt!

En låsbar postkasse gjør hverdagen litt tryggere

En låsbar postkasse gjør bedrift og privat informasjon mindre tilgjengelig for allmenheten, og sørger for økt trygghet og sikkerhet. I dag hvor identitetstyveri er en risiko, så kan det å ha lås til postkasse gjøre en mindre utsatt. Assistent Partner leverer postkasser med lås som både er sikre, samtidig som de er brukervennlige og enkle å åpne.

Postkasser til Borettslag / sameier.

Vi leverer postkasse som er låsbar til borettslag og sameier. Vi har stor fleksibilitet og våre dyktige medarbeidere hjelper til med planleggingen, og finner de løsningene som passer deres behov best. Vi betjener hele Oslo, og fylkene Vestfold, Buskerud og Østfold.

Skifte lås postkasse.

Har du kun behov for en postkasse lås? Vår låsesmed kan hjelpe deg å skifte lås på postkassen. Vi tar oppdrag både for private boliger/leiligheter og borettslag/sameier og bedrifter. Du kan sende din postkasse inn til oss, eller så kan vi kommer ut på din adresse og skifte låsen der. Vi har låsesmed tjenester for postkasser over hele Østlandet. Kontakt oss i dag.

Stort utvalg, tilpasset ditt behov.

Har du behov for en stor postkasse med lås? Vi leverer postkasser i flere størrelser, både store og små. Våre postkasser er i galvanisert metall, og kommer i flere farger blant annet sort og hvit. Vi har både postkasse med kodelås og sylinderlås. Kontakt oss for mulighetene.