Reduser energiforbruket og øk tryggheten med smarthus løsninger

Smarthus huset kan fjernbetjenes
Smarthus kan styres fra telefon og nettbrett

Smarthus

Smarthus er et samlebegrep for intelligente og automatiserte styringssystemer. Disse kan blant annet gi bedre komfort, enklere betjening, redusert energiforbruk og øke tryggheten. Smarte løsninger kan utnyttes i både private hjem og større bygninger. Systemene kan styres via telefon og nettbrett enten når du er hjemme, eller når du vil fjernbetjene løsningene.

Med smarte løsninger kan du kontrollere alt fra lys, varme, strømforbruk, persienner, garasjeporter, ytterdør, kamera, ventilasjon, lyd og bilde, brann og innbruddssikkerhet. Du kan både få en enklere, tryggere og mer økonomisk hverdag. Smarte løsninger kan bygges inn i nye hus, men også ettermonteres i etablerte bygninger.

Mange muligheter

Det finnes så mange muligheter og tilpasninger at du trenger erfarne rådgivere. Hos Assistent Partner hjelper vi å finne frem til de løsningene som passer best for deg. Vår erfaring med alt fra adgangskontroll til omgivelseskontroll for funksjonshemmede, gir oss en unik mulighet til det produktet og systemet du er best tjent med.

I sameier og borettslag kan vi gjerne være styrets rådgiver når bygningene skal oppgraderes eller sikres bedre. I dag er det på markedet helt nye og bedre løsninger enn dem som var tilgjengelig da mange boligprosjekter ble etablert. Utviklingen er gått fort. De siste årene er det kommet mange nye løsninger, ikke minst for styringen av systemene.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale.