Varmepumpe

Varmepumpe – høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vi leverer og monterer varmepumper i Asker, Drammen og til store deler av Vestfold. Inkludert byene Horten, Tønsberg og Sandefjord. Vi kan ta på oss små og store oppdrag, fra mindre eneboliger villa og rekkehus. Kontakt oss for gratis befaring eller uforpliktende tilbud.

Varmepumpe er en miljøvennlig og kostnadseffektiv metode for oppvarming. Den utnytter den naturlige energien fra solen som er lagret i jord, fjell, luft og vann. Det gir din bolig et friskt og sunt inneklima!

Varmepumpe er en miljøvennlig og prisgunstig løsning.

En varmepumpe bidrar til et friskere og bedre inneklima, er energi og kostnadsbesparende og brukes som aircondition om sommeren. De er enkle å bruke, og mange av de nyeste modellene kan enkelt styres via smart – telefonen.

Montering og service.

Assistent Partner er godkjent elektroinstallatør. Våre montører finner gode løsninger for oppsett og montering av varmepumpe i din bolig. Vi har en lokal tilnærming, og våre servicebevisste og hyggelige installatører responderer raskt på dine behov. Vi utfører også service på varmepumper. Vi har nedslagsfelt i Asker, Drammen og øvre deler av Vestfold, ned til Sandefjord regionen.

Kontakt

Luft til luft varmepumpe.

Luft til luft varmepumper brukes mye i Norge. Og mange modeller er godt tilpasset det friske, kalde og varierende nordiske klimaet. Den henter og omgjør kaldluft utendørs, til varmluft inne. Fordi det ikke er noe begrensning på uteluft, så har man en utømmelig kilde med energi. Når luften hentes utendørs er den stadig i bevegelse, og skiftes jevnlig ut. Det skaper et friskt og sunt inneklima. Luft til luft varmepumpe er mest effektiv i boliger med åpne planløsninger, og mange bruker varmepumper i kombinasjon med elektrisk oppvarming og vedfyring. De kan hente ut energi fra uteluft helt ned til 25 minusgrader, men jo kaldere uteluften, jo svakere ytelse.

Fordeler med luft til luft varmepumpe:

  • Enkel å bruke – Skaper et friskt inneklima – Reduserer strømforbruk – Kan brukes som aircondition

Luft til luft varmepumper kan brukes i leiligheter, tomannsboliger, rekkehus og villa. Kontakt oss for kostnadsfri befaring, og vi finner den beste løsningen for din bolig.

Våre produkter

Vi forhandler Mitsubishi Electric, Toshiba, Panasonic, General og Daikin. Vi har lang erfaring og kompetanse på montering og service av alle disse merkene.  

Fordeler med varmepumpe.

Å benytte solens naturlige energi for oppvarming er både miljøvennlig, prisgunstig og bra for inneklimaet:

  • Skaper stabil innetemperatur.
  • Enkelt å vedlikehold.
  • ENØK tilskudd. (gjelder Oslo området)
  • Fjerner lukt.
  • Forhindrer kulderas.
  • Filtrer luften fra svevestøv og pollen.
  • Kan brukes som aircondition.

Vi utfører levering, montering og service av varmepumper i Asker, Drammen og nedre Buskerud samt områdene i og rundt Tønsberg og Sandefjord (Vestfold).  Kontakt oss for gratis befaring, og vi finner den beste løsningen for din bolig.